Marble Mania

Heb jij Marble Mania gezien? Dan inspireert het je waarschijnlijk tot het zelf bouwen van knikkerbanen, dat is ontzettend leuk om te doen en ook leerzaam! Bij KnikkerMania.nl, kun je terecht voor al je knikkerbanen en alle soorten knikkers.

Marble Mania versus Jelle’s Marble Runs

De inspiratie voor deze webshop kwam door Jelle’s Marble Runs, wij zijn namelijk een groot fan van deze Nederlandse Jongen, jij ook?

Jelle maakt al jaren de meest geweldige knikkerbanen, hier is hij wereldberoemd mee geworden. Wat is er nou mooier dan zelf een mooie knikkerbaan te bedenken en na dagen bouwen je knikkers er overheen te laten lopen. Hier maakt hij talloze video’s van welke op YouTube gedeeld worden. check hier zijn Youtube kanaal.

Knikkerbanen bouwen is leuk!

John de Mol van Talpa zag dit succes ook en bedacht het tv programma Marble Mania. Jammer is dat het bouwen van knikkerbanen onderbelicht is gebleven.

marblemania

Want het was veel mooier geweest als in beeld werd gebracht hoe verschillende mensen knikkerbanen gaan opbouwen en hoe uiteindelijk de knikkers er door heen rollen met allerlei ingebouwde effecten. Net zoals Jelle dat doet. vervolgens laat je een jury of de mensen thuis stemmen en degene met de leukste knikkerbaan wint de hoofdprijs.

Het is toch veel leuker om zelf mooie knikkerbanen te maken en er heel veel plezier aan beleven. Met alle uitbreidingen kun je eindeloos uitbouwen en er een heel spektakel van maken.

Kijk snel wat we allemaal verkopen en bestel gemakkelijk, betaal veilig via iDeal. kijk hier voor Knikkerbanen

Haal plezier in huis!

Toont alle 12 resultaten

X